LeBron James, Bu Gece Warriors Maçında Yok

Lakers, bu gece Warriors ile oynayacağı maçta LeBron James’siz sahaya çıkacak. Takımın açıkladığı sakatlık raporunda; yıldız oyuncunun sol kasığındaki ağrı nedeniyle Golden State Warriors ile oynanacak maçta forma giymeyeceği bildirildi. Ayrıca takımın diğer yıldız oyuncusu Anthony Davis’in de sol dirsek ağrısı olduğu, ancak bu maçta oynamasının muhtemel olduğu bilgisi de verildi.

LeBron James, geçtiğimiz sezon Warriors maçında yaşadığı kasık sakatlığı nedeniyle 17 maç kaçırmıştı. Ancak bu kez durumun ciddi olmadığı tahmin ediliyor. Çünkü oynadığı son maçlarda gayet sağlıklı gözüküyordu. Buna ek olarak sezonun üçte ikilik bölümünü geride bıraktığımız şu günlerde Lakers en yakın rakibinin 5 maç önünde yer alıyor. Artık 35 yaşında olan ve 35 dakika ortalamayla oynayan yıldız oyuncu LeBron James, Warriors gibi galibiyet yüzdesi düşük takımlara karşı bazı maçlarda dinlendirilecek olabilir. Ayrıca takımda geçen seneden farklı olarak Anthony Davis var.

LeBron, bu sezon üçüncü maçını kaçırmış olacak. Bu geceki maçta yedek oyun kurucular Rondo ve Caruso’ya büyük iş düşüyor. Lakers – Warriors maçı bu gece 06:30’da.