Dion Waiters, Henüz Oynamak İçin Hazır Değil

Los Angeles Lakers, 6 Mart Cuma günü boştaki Dion Waiters ile imzalayarak kadrosunda kalan son kontenjanı onunla doldurmuştu. Waiters, takım ile antrenmana da çıkmış, ancak hafta sonu oynanan Bucks ve Clippers maçlarında forma giymemişti. Koç Frank Vogel’ın dünkü antrenman sonrası söylediğine göre, Lakers taraftarları, henüz fiziksel olarak tam anlamıyla hazır olmayan yeni transferi izlemek için bir süre daha beklemek zorunda kalacak.

Vogel, yeni oyuncusuyla ilgili şunları söyledi: “Dün akşamki maçta çok fazla süre bulamayan oyuncularla bir antrenman yaptı. Yani artık bugünden itibaren, tam idmanların da hepsinde bulunacak. Şimdi onun bacaklarını biraz daha güçlendirebilmesi, forma girebilmesi ve 5’e 5’lerde daha hazır olabilmesi için çalışıyoruz. Henüz oynaması için biraz erken. Birkaç maç içinde oynatmaya başlayabiliriz. ”

Anlaşılan Lakers bu konuda aceleci davranmak istemiyor. Waiters, 2019-20 sezonunda yalnızca 3 maçta forma giydi. Fiziksel olarak en iyi halinde olmadığı aşikar. Sezonun kalan zamanında bol bol Waiters izlemek isteyenler, birkaç maç daha beklemek zorunda kalacaklar.