Spurs İle Son Rendevu & Alex Caruso Dönüyor

Dört maçlık deplasman turunu 4’te 4 ile kayıpsız geçen Los Angeles Lakers, bu turda üst üste iki kez mağlup ettiği San Antonio Spurs ile bugün kendi evinde karşılaşacak. Bu sezon rakibiyle son kez karşılaşacak olan Lakers, hata yapmayarak normal sezonda 3-0 ile rakibini süpürmek istiyor. Spurs’ün ise özellikle üç sayı oyunundaki gelişimi ve son maçta Los Angeles Clippers’ı mağlup etmesi, bugünkü maç öncesi dikkat çeken önemli detaylar.

Lakers, özellikle son iki maçta Alex Caruso ve Kentavious Caldwell-Pope gibi iki önemli dış savunmacısından yoksun olmasından dolayı, rakibi Grizzlies’in eksik olmasına rağmen savunma kısmında biraz zorlandı ve oyuncularının eksikliğini hisseti. KCP, ayak bileğinde hala ağrılar bulunduğu için riske edilmek istenmedi, önemli bir şeyi olmadığını kendisi söylemişti zaten. Caruso’nun ise durumu biraz daha farklı.

Covid-19 virüsü taşıyan biriyle temaslı olduğu için, testi negatif çıkmasına rağmen ligin sağlık ve güvenlik kuralları sebebiyle son 4 maçta forma giyemeyen Alex Caruso’nun, karantina süresinin bittiği öğrenildi. Koç Frank Vogel’ın da antrenmanlara başladığını ve Spurs maçı için oynamaya uygun olduğunu söylediği Caruso’nun, bugünkü maçta kısıtlı sürelerle de olsa forma giymesi bekleniyor.

Lakers’ın galibiyet serisini 5’e çıkarmak istediği maç, bu gece (sabaha karşı) saat 6’da başlayacak.